Få inspiration til din kunst

Uanset om du arbejder som kunstner på professionelt niveau, eller måske blot på hobbyplan, kan det ind imellem være svært at finde den rigtige inspiration. Husk dog, at netop inspirationen kan komme fra alle mulige steder, så det gælder i grove træk om at være åben og nysgerrig, samt at lade sig inspirere af verden omkring sig.

Du skal også huske at lytte til din egen stemme, så du kan udtrykke dig på din unikke måde. En måde at skabe denne form for inspiration på, er ved at minde dig selv om det største, du har skabt: Nemlig dine børn.

Mind dig selv om den største skabelse

Med en fødselsplakat skaber du effektivt et smukt og tidløst minde om det store øjeblik, da dit barn kom til verden. En fødselsplakat er unik i den forstand, at den kommer med barnets navn, vægt og ikke mindst længde, som er i 1:1-skala.

Det smukke motiv på fødselsplakaten kan måske endda inspirere dig til at få ideer til dit næste kunstværk. Der findes dog også en lang række af andre måder hvorpå du kan få nye perspektiver. Inspiration kan komme fra forskellige kulturer og omgivelser gennem rejser. Det kan komme fra besøg på kunstudstillinger og museer, hvor man kan lade sig inspirere af, hvad andre kunstnere har skabt. Du kan både lade dig inspirere af deres værker, eller blive udfordret af nye kunstneriske tilgange.

Du behøver dog ikke bevæge dig ud af døren for at få inspiration. Lav skitser og doodles uden at have noget bestemt for øje. Prøv forskellige teknikker, materialer og stilarter. Det vil hjælpe dig med at eksperimentere og finde ud af, hvad der vækker din kreativitet.