Kunsten at underholde

Det at kunne underholde masserne er også kunst, og det var tidligere noget, som krævede et specielt talent, men som tv er blevet det altafgørende for mange husstande, så er det ofte der, hvor man prøver at finde kunsten. I dag er det at være med i reality tv åbenbart det samme som at være kunstner.

Dem, som deltager i disse tv programmer, underholder mange og er idoler for mange uden at have særlige talenter, så på det område har derfor mange været en degeneration af det at være kunstner, for der er langt fra ikoniske skuespiller til dem, som i dag er på tv.

Men det er ikke noget som forvinder ud i den nærmeste fremtid, for der er flere og flere, som følger realitystjernerne på de sociale medier, og så længe, de er populære, så vil der være masser af muligheder for dem for at lave tv og derved kunne udkonkurrere meget andet, som vi ellers fik tilbudt af underholdning. Det samme siger mange gør sig gældende ikke kun i tv-mediet, men også når du kigger på musikscenen, som er ved at være fyldt med kloner, som alle laver det samme.