Verdens bedste museer

Hvis du er typen, der rejser efter kunst og ikke trendly mode, så er her en liste over verdens 15 bedste kunstmuseer baseret på de besøgendes reviews.

1. The Metropolitan Museum of Art

I New York finder du et af verdens bedste museer. Her kan du finde kunst fra hele verden, der går over 5000 år tilbage.

2. The National WWII Museum

I New Orleans finder du et fantastisk museum designet til at give dig en uforglemmelig oplevelse af anden verdenskrig. Det viser tydeligt den effekt, som anden verdenskrig havde på folket hjemme i USA.

3. Musee d’Orsay

I Paris finder du dette smukke museum, der tidligere var en banegård, men er blevet restaureret til et fantastisk museum, der nu indeholder en smuk kollektion af kunst fra impressionist-tiden.

4. The Art Institute of Chicago

Dette museum betragtes som verdens andet bedste impressionistmuseum efter Musee d’Orsay. Du vil her også kunne opleve noget af det bedste contemporary kunst.

5. The State Hermitage Museum

I St. Petersborg finder du dette flotte museum i Vinterpaladset, som indeholder over 2.7 millioner kunststykker.

6. The National 9/11 Memorial & Museum

I New York har de bygget et Museum til minde for 9/11. Det har de formået at gøre på en rigtig flot og respektfuld måde.

7. National Museum of Anthropology

I Mexico City kan du se kunst fra flere tusind år tilbage, der fortæller meget om de tidligste former for kunst i form af skulpturer og hulemalerier samt meget andet.

8. Acropolis Museum

Som det næstbedste museum i Europa ifølge de besøgende finder du i Athen et fantastisk museum, der indeholder nogle vigtige og ældgamle græske statuer.

9. Prado National Museum

Hvis du holder af kunstnere som Velasquez, Goya og El Greco, så finder du I Madrid et museum, der indeholder nogle kunststykker, som du absolut vil elske.

10. Victoria and Albert Museum

I London finder du det museum i verden med det bredeste udvalg af kunst. Her vil du finde alt fra historisk kunst til moderne design og kunst.

11. National Gallery

I London finder du også et andet rigtig spændende museum, nemlig National Gallery, Her vil du finde mange vestlige kunststykker fra det 13. til det 19. århundred.

12. Vasa Museum

Det mest besøgte museum i Norden viser et krigsskib fra 1700-tallet, som sank i Stockholm i 1628. Det er i dag det eneste skib tilbage fra dette århundrede.

13. Louvre Museum

Louvre museum betragtes af mange som verdens bedste kunstmuseum, og hvis du vil se Leonardo Da Vinci’s fantastiske Mona Lisa, så finder du det lige her.

14. Egyptian Museum of Turin

Det eneste museum udenfor Egypten, der fokuserer på Egyptisk kultur og kunst, finder du i Torino.

15. Rijksmuseum

I Amsterdam kan du besøge det nyrenoverede museum, som indeholder kunst fra Rembrandt, Vermeer, Frans Hals, og mange flere.