Er du klædt på til årets sidste ferniseringer?

Endelig er alle restriktioner ophævet. Vi kan endnu en gang gå ud i socialt lag og nyde alle de kulturelle begivenheder, vi har savnet.

Flere ferniseringer bugner i den forbindelse frem i kalenderne rundt omkring. Der kan ligge et forventningspres om at føle sig bare nogenlunde respektabel i forhold til omgivelserne, når man går til en fernisering og træder ind i et rum fyldt med smukke kunstværker. Derfor har vi taget et kig på efterårets hotteste kjoler til årets sidste højdepunkter. Og vi tør godt røbe, at vi vist er trådt ind i en af de mest moderigtige online showrooms, der gør det kreativt, både når det kommer til snit og farver, men i ligeså høj grad pasform og design. Vi elsker det, og derfor skal du elvfølgelig ikke slippe for et kig indenfor, så du føler dig klædt på til årets sidste store begivenheder.

Kunst ses i mange forskellige afskygninger; Musik, malerier, film og endog udstillinger. Men sjældent husker folk, at vi har endnu en, og endog meget karakteristisk udtryksform. Og det er selvfølgelig vores egen påklædning. En kunstart der bliver mere og mere in, og det ses tydeligt i gadebilledet, hvor der er kommet meget mere nuanceret mode, men også større frihed til at gå klædt, som man vil. Dette åbner et hav af muligheder, på tværs af stilarter og generationer, og skaber et rum, der bør udforskes.

Vi har selvfølgelig også samlet lidt inspiration til kunstneriske steder, du bør besøge inden 2021 slutter for alvor. Det burde faktisk næsten være en bucket-liste til en sand kunstelsker.

Og kan man krydse sin bucket-liste af uden at være klædt perfekt til anledningen?

Hvorfor ikke slutte med et brag? 2021 har for mange været et turbulent år med en masse op og nedture, derfor er vi også glade for at kunne præsentere årets kunstneriske kjoler, disse er især idéelle hvis du gerne vil skille dig ud blandt de øvrige kunstværker, men også lade din påklædning demonstrere din kreative side.

Den mere stilede kvinde foretrækker dog oftest disse råd , når der skal sættes stil på den rette entré. Hvilket selvfølgelig også er en interessant modpol, men igen. Det er kunst, vi taler om udtryk, et virvar af følelser og indtryk. Derfor er det ligeså vigtigt at veje efter, og gå efter det udtryk, du synes passer til dig selv.

Om du er til den røde løber, et glas champagne i et hjørne med dit yndlingskunstværk, eller en kop kaffe på en urban café, er der altid en anledning til at iklæde sig en kjole, der får dig til at skille dig ud af mængden.