Tag på sommerens kunstudstillinger med et glad smil

Sommeren er lig med besøg rundt omkring på landets mange gallerier. Mange steder er der pop-up gallerier, hvor lokale kunstnere udstiller de værker, de har skabt i løbet af vinteren, og andre steder holder de lokale kunstmuseer åbent med særudstillinger, som kan glæde os, der rejser rundt i landet på udflugter og ferie.

Hvis du døjer med misfarvede tænder, er du måske ikke så glad for at tage ud mellem andre mennesker og vise dit smil frem. Erfaringen fra forskellige klinikker viser, at misfarvede tænder kan få folk til at holde sig tilbage fra sociale sammenhænge. Der er dog ingen grund til at lade Misfarvede tænder afholde dig fra at tage ud til sommerens kunstudstillinger! På hjemmesiden sunstargum.com kan du finde masser af gode råd til, hvordan du kan undgå misfarvede tænder, og her kan du også købe en række specialprodukter, der kan afhjælpe dette problem, hvis du døjer med det.

Hvad skal du besøge til sommer?

Når du har løst problemerne med misfarvede tænder, og har besluttet dig for at tage ud i sommerlandet for at besøge kunstgallerier og kunstmuseer, så melder spørgsmålet sig helt naturligt: Hvilke udstillinger skal jeg besøge? Vil jeg besøge kunstmuseer, eller vil jeg også besøge kommercielle gallerier, hvor jeg kan købe den udstillede kunst, hvis der er noget, der særligt falder i min smag?

Uanset hvad du beslutter dig for at besøge, er der rigtig meget at gå efter. Det gælder både i København, i de store provinsbyer såvel som ude i de små byer på landet. Kunsten trives alle steder, og der er ikke mange steder, hvor den lokale kunstforening eller lignende ikke holder en udstilling i løbet af sommeren. Så det er blot at studere internettet og de lokale aviser, og så åbner der sig hurtigt en dør til en storslået verden af lokale kunstudstillinger.

Selv holder vi af at kombinere besøg på de store kunstmuseer som Arken og Aros, med besøg på de mindre, lokale museer. For eksempel har Randers Kunstmuseum spændende udstillinger af den lokale kunstner Sven Dalsgaard. Suppler med besøg i de lokale gallerier, og køb måske et stykke kunst med hjem, som kan pryde dit bolig.